Giurgiu Servicii Locale demarează activitățile de reabilitare a locurilor de joacă din oraș

Giurgiu Servicii Locale demarează activitățile de reabilitare a locurilor de joacă din oraș

În ultima perioadă, conducerea Giurgiu Servicii Locale a corespondat cu Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor în ceea ce privește reabilitarea locurilor de joacă. În urma acordului primit de la ANPC și de la Primaria Municipiului Giurgiu, societatea a demarat lucrarea de reabilitare a covorului de tartan la locul de joacă situat în parcul Mihai Viteazu. De aceleași lucrări vor beneficia toate spațiile de joacă din municipiul Giurgiu, pentru ca ulterior acestea să fie redeschise.
Reamintim că, la începutul anului 2022, în urma controlului efectuat de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor Giurgiu, a fost stabilită închiderea temporară a 10 locuri de joacă aferente parcurilor din municipiul Giurgiu.
La sfârșitul anului 2022 societatea a remediat problemele identificate în două locuri de joacă situate în parcul 23 August, respectiv parcul Alei, acestea fiind redeschise.
Problema principală o reprezintă covorul de tartan. Giurgiu Servicii Locale a inclus aceste lucrări în programul de activități, însă conditiile meteo nefavorabile din perioada noiembrie 2022-martie 2023 nu a permis efectuarea lucrărilor, temperatura necesară fiind de peste 10ᵒ C.
Foto arhivă

Ultima modificare: 12.04.2023 – 13:09 de către Administrator

Anteriorul Anunț – concurs de promovare pentru personalul contractual din Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.